spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriAsasinul celebrului realizator de la Radio Europa Liberă, Emil Georgescu, descoperit la...

Asasinul celebrului realizator de la Radio Europa Liberă, Emil Georgescu, descoperit la Montreal de brokerul fugar Cristian Sima

-

Brokerul fugar în Elveţia, Cristian Sima, afirmă pe contul său de facebook că cel care a comandat si organizat asasinatul lui Emil Georgescu, un celebru realizator de emisiuni de la Radio Europa Liberă, în anii 70-80 ai secolului trecut, trăieşte în prezent la Montreal, în Canada, şi se numeşte acum Avram Segal.

- Reclama -

Sima publică şi o fotografie a lui Segal despre care spune că este mai veche.

26 ianuarie 1981. Emil Georgescu este bătut crunt de doi bărbaţi (leziuni faciale şi o mână ruptă).

28 iulie 1981. În timp ce Emil Georgescu se îndrepta, dimineaţa, spre garajul locuinţei sale din Munchen, a fost atacat de doi francezi şi înjunghiat de 26 de ori. Scapă ca prin minune, însă moare în 1985, la doar 56 de ani. Motivele decesului său sunt încă învăluite în mister. Despre Georgescu s-a presupus că ar fi fost iradiat cu celebrul Radu, invocat de Generalul Ion Mihai Pacepa şi în cazul altor redactori ai postului de radio Europa Liberă.

Sima a publicat anul trecut pe facebook o convorbire cu personajul invocat acum, Avram Segal. El a afirmat că acesta l-a contactat pe facebook sub numele de Paul Stirbei.

Are 66 de ani, se numeste in actele pe care le detine azi Avram Segal, dar nici acest nume nu este cel adevarat. Detine toata baza de date a securitatii de dinainte de 89 inclusiv dosarul meu de la securitate cu tradarea, manifestele, inregistrarile cu Mark Stevenson agent MI6 dar si angajamentul pe care l-am semnat in 89 cu numele Toma Caragiu, dupa ce am fost batut crunt, scria Sima.

Acest tovaras, lucreaza si azi si apara interesele familiei lui Ion Dinca, adica Puiu Popoviciu si Radu Dimofte, cei care au devalizat Romania.Radu Dimofte a cumparat sediul bancii Marmorosh Blank, cu 50000 de dolari si apoi a pus-o gaj la BRD contra 220 mil euro.A cumparat si actualul hotel Howard Johnson, fost Dorobanti pe 100000, are mall ul de la Baneasa, KFC si Pizza hut. El nu a semnat nimic si nu are nimic pe numele lui, totul e controlat prin Andrei Bajenariu, care are un dosar la DNA de 80000 de pagini si care s-a dus la Predoiu sa-l ajute, dupa ce Predoiu nu mai era ministru, discutia a avut loc in biroul meu si am inregistrarea. Predoiu l-a refuzat.Dimofte a incercat sa ma santajeze cu o inregistrare cu mine si cu niste fete de la el din hotel, i-am spus ca poate sa o dea cind vrea el.Acest Avram Segal mi s-a destainuit pentru ca e indragostit de o fosta prietena de a mea, deh, dragostea joaca feste.Dimofte e sprijinit de nepotul gen Marin Neagoe, Renato Neagoe, un individ care nu a avut carte munca in viata lui si care nu poate parasi tara dar care doarme pe conturi bine garnisite in bancile romanesti. Renato este si cumnat cu Gabi Grecu, fost director gen la Radiocom, fost tovaras si cu Dan Nica si cu Gabi Sandu, cei doi ministri ai telecomunicatiilor, mai afirma Sima.

VEDETI SI INTERVIUL REALIZAT DE ANDREI BĂDIN CU IOANA MĂGURA BERNARD DESPRE CRIMELE SECURITĂŢII DE LA RADIO EUROPA LIBERĂ:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img