spot_img
3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăAnalizeAsasinii Justiției Române

Asasinii Justiției Române

-

Aflat după gratii, fostul președinte al CNAS, medicul Lucian Duță, difuzează prin intermediul Facebook un material spectaculos despre cei care se fac vinovați de călcarea în picioare a justiției române, pe care îi numeșe criminali judiciari, transmite Inpolitics.

”În anul 2018, CCR a stabilit, fără echivoc, că anumite dosare, aflate în cercetare, erau deja prescrise. Cu toate acestea, aproape întreaga magistratură română s-a făcut că nu pricepe și a nesocotit aceasta decizie, consecința fiind trimiterea ILEGALĂ în închisoare a unora dintre justițiabili. Nimeni nu știe cu exactitate numărul acestora, dar putem bănui că, în decurs de 4 ani (+4=8!), el a fost de ordinul sutelor, dacă nu chiar al miilor. Repet: acești oameni erau absolviți de răspunderea penală, confirmarea venind din partea celei mai înalte instanțe din România; acest lucru a fost posibil, aproape exclusiv, din cauza procurorilor care tergiversaseră dosarele ani de zile în scopul șantajului politic și/sau economic” scrie Duță.

”Nimeni nu știe – pentru că nimeni nu este interesat – câți oameni au murit sau mor în închisori, din cauza acestei veritabile crime judiciare; nimeni nu știe – pentru că ei nu contează – câți copii au suferit după părinții lor, câte destine au fost distruse sau câți dintre părinții părinților acestor copii au plecat îndurerați din lumea aceasta… iar toate cele de mai sus, în numele unei DREPTĂȚI, nicidecum al ÎNFĂPTUIRII ACTULUI DE JUSTIȚIE! – dreptatea este un act Divin… Justiția este apanajul oamenilor, ÎN BAZA LEGILOR, nicidecum al bunului lor plac.
Ce poate fi mai monstruos, decât crima judiciară – premeditată – la scară largă?
Cum este posibil să se întâmple așa ceva?
Răspuns: acest lucru a fost și este posibil exclusiv din cauza și din vina trădătorilor ce, vremelnic, ne conduc. Sunt aceiași cu cei ce ne-au condamnat copiii la sclavie, în numele unui viitor, zică-se, luminos!

Ei sunt cei ce au impus judecătorilor din România nerespectarea legii supreme, Constituția, transformându-i în veritabile instrumente ale crimei, în numele unei așa-zise dreptăți!
Pe de altă parte, judecătorii sunt cei care au acceptat de bună voie să-și așeze pe obraz – ba chiar să-l și hrănească – acest monstruos buboi, pe care astăzi cred că îl mai pot acoperi cu farduri și vopseluri ieftine. Buboiul, din păcate pentru ei – dar, mai ales pentru noi, există și supurează… și nu se va vindeca niciodată, nu înainte de a ne fi lăsat cicatrici, nouă, tuturor! Ne infectează, în schimb, nouă tuturor viața și nu doar lor sau “justițiabililor” ori “penalilor” – din mintea lor, iar asta chiar de pare mai puțin vizibil sub grosul praf de pudră!

În anul 2022, 7 judecători ai Curții Constituționale a României au emis o nouă decizie, prin care au arătat că timp de 4 ani (care s-au adăugat celorlalți 4, începând cu 2014) aproape toată Justiția din România a făcut erori repetate, nerespectând CONSTITUȚIA ROMÂNIEI și nici decizia anterioară a CCR, anume cea din 2018.

Practic, prin decizia din iunie 2022, CCR a statuat ferm că, timp de 4 ani (+4 = 8!!), nenumărați oameni au fost trimiși la închisoare, în disprețul total al legii supreme!
După câteva luni, 3 mai exact, ICCJ a recunoscut și ea că în toți acești ani, de la adoptarea așa-ziselor “coduri moderne” – de tip MCV – prea multe dintre deciziile de condamnare au fost emise în mod abuziv și ilegal. Cu toată fermitatea acestei decizii, ICCJ a dat-o la scăldat, mai pe românește, si a mai statuat un alt lucru: că niciun judecător nu se face vinovat!
Cu alte cuvinte, judecătorii au luat act de buboi, îl recunosc… dar machiajul rezistă!… iar asta echivalează cu alte condamnări, la fel de nedrepte…
Dar cu oamenii trimiși la închisoare, ilegal, în numele „dreptății”, în numele lui „lasă că știm noi” și nu cel al legii, cum rămâne?
Răspunsul vine tot de la ICCJ și, implicit, de la statul român: ei rămân la închisoare, fie doar și pentru faptul că au “îndrăznit”, în momentul judecății, să atragă atenția “onoratelor instanțe” cu privire la deciziile CCR!

Sintetizând, putem spune următoarele, despre așa-zisa „reparație” din 25 octombrie 2022: da, noi am greșit… da, buboiul există și supurează… hă, hă, hă… dar voi rămâneți în închisoare, că oricum voi nu contați!… tot așa cum nu contează niciunul dintre cetățenii acestei „minunate” Republici.
Acesta este adevăratul chip al justiției române și, implicit, al statului român!
Este chipul hidos, care ne-a distrus și trecutul și prezentul, dar mai ales viitorul… chipul ăla nefardat și necosmetizat!

Sunt mulți cei ce au încercat, de-a lungul istoriei, să își acopere crimele în numele DREPTĂȚII LOR, prin intermediul JUSTIȚIEI LOR! 
Iar multe dintre aceste crime, comise în numele unor “înalte idealuri” au sfârșit prin a fi consfințite drept ceea ce au fost: crime și nimic mai mult!
Vreodată, poate că cei ce astăzi își poartă, cu mândrie, buboiul pe față – unii sub fard, alții chiar și la vedere – se vor vedea în plenitudinea hidoșeniei lor!

Poate că într-o zi se va înfăptui Justiția, iar ei vor fi siliți să trăiască suferințele tuturor celor pe care i-au executat, fără niciun drept, în numele unui bine numai de ei cunoscut! – sper să fie ei ce vor plăti și nu ai lor urmași… pentru că tot am intrat în sfântul post al Nașterii Mântuitorului, Crăciunul.
Poate că într-o zi se vor găsi, printre toți cei de mai sus, și judecători dispuși să elimine acest buboi, folosind “bisturiul” legii și al adevărului juridic, nicidecum fardul performant al prea-schimbătoarei “dreptăți populare”!” mai scrie medicul

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img