spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriAșa numitul Prinț Paul a reînceput acțiunea REVENDICAREA TERENURILOR ROMÂNIEI

Așa numitul Prinț Paul a reînceput acțiunea REVENDICAREA TERENURILOR ROMÂNIEI

-

Reţinut în trecut în dosarul „Ferma Băneasa”, cauză care viza retrocedări ilegale, așa numitul Prinţ Paul nu se sfieşte să ceară în continuare în instanţă drepturi asupra unor proprietăţi. Chiar în luna iulie, Paul a început ampla operaţiune „Revendicarea Terenurilor”, deschizând procese în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară, scrie CanCan.

Paul a deschis procese ce vizează restituirea unor proprietăţi la Tribunalul Bucureşti, la Tribunalul Ilfov pentru dreptul asupra unor terenuri din comuna Snagov, la Tribunalul Timiş pentru dreptul unor terenuri din comuna Banloc şi la Tribunalul Călăraşi pentru dreptul asupra unor terenuri din comuna Mânăstirea.

- Advertisement -

Paul a avut, după problemele cu justiţia, şi probleme cu banii. Recent, acesta a fost executat silit pentru suma de 169.000 lei, care reprezintă contravaloarea unui contract de consultanţă pe care nu l-a mai achitat. În 2015, Prinţul Paul a fost, însă, executat silit pentru o datorie mult mai mare, de 4,7 milioane de lire sterline, către patronul unui ziar britanic.

În 2015, Prinţul Paul a fost reţinut în dosarul „Ferma Băneasa”, cauză care viza retrocedări ilegale. Ulterior a fost plasat în arest la domiciliu, iar în prezent se află sub control judiciar.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img