spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăAnalizeArde PSD Giurgiu: Ciolacu dă Drumurile și Podurile fostei pupile a lui...

Arde PSD Giurgiu: Ciolacu dă Drumurile și Podurile fostei pupile a lui Bădălău

-

La ora actuală, organizația PSD Giurgiu este un butoi cu pulbere din cauza viselor de preamărire ale unei deputate, fostă pupilă a baronului Niculae Bădălău.Așadar, deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, vrea cu orice preț ca soțul său, Daniel-Augustin Dinu, să revină la conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București din cadrul CNAIR. Numai că liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina-”Scheletu”, nici nu vrea să audă de propunerea Elenei Dinu pentru simplul fapt că el vrea să impună pe altcineva, dar șansele sunt destul de mici.De ce? Foarte simplu. De când PSD a intrat la guvernare și liderul PSD a revenit la șefia Camerei Deputaților, deputatei Elena Dinu au început să-i crească vertiginos acțiunile la Marcel Ciolacu. Și acțiunile Elenei Dinu au crescut atât de mult încât liderul PSD a început să joace pe muzica ei, scrie Puterea.

Elocvent în acest sens este faptul că, ieri, în ședința de la PSD existând dispute contradictorii față de cine să preia această funcție, Marcel Ciolacu a intervenit decisiv spunând „îmi asum eu funcția de director al DRDP București pentru soțul doamnei deputat Elena Dinu”. Asta în condițiile în care PSD Giurgiu venise la Marcel Ciolacu cu două propuneri și nicidecum cu soțul Elenei Dinu. Dar, Ciolacu ”fermecat” de Elena Dinu a hotărât ca postul să rămână în familia deputatei.Așadar, de când Elena Dinu s-a apropiat periculos de mult de liderul PSD (prietenii știu și de ce), i-au crescut foarte mult și aspirațiile politice. Dacă din punct de vedere al postului de director al DRDP București lucrurile par a fi tranșate, Elena Dinu nu se oprește aici și își dorește și șefia organizației PSD Giurgiu, mai scrie sursa citată.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...