spot_img
21.3 C
București
vineri, iulie 1, 2022
AcasăAnalizeArafat-Corupția Ucide: PROSTIA UCIDE

Arafat-Corupția Ucide: PROSTIA UCIDE

-

Şeful DSU, Raed Arafat, îi acuză pe cei de la Corupţia Ucide că au minţit atunci când au scris pe Facebook că el a fost cel care a cerut o amânare în cazul transferului către Capitală a unui tânăr rănit în explozia din Neamţ. El cere să fie retras mesajul, în caz contrar îi va acţiona în instanţă, transmite Mediafax.

- Reclama -

„M-am obişnuit să las de la mine şi să închid ochii la câte murdării şi minciuni sunt scrise despre mine şi despre ce fac de către unii şi alţii care se ascund în spatele conturilor de facebook şi comentează de dimineaţă până seară. De această dată chiar este prea mult. Acum câteva minute mi-a ajuns o postare pe site-ul “coruptiaucide” în care sunt acuzat că am cerut să fie lăsat un pacientul cu arsuri la Iaşi 24 de ore. Mincinoşilor, eu am călătorit toată ziua de astăzi, acum am terminat o şedinţa în Norvegia unde mă aflu din partea NATO la un exerciţiu în calitate de preşedinte al comisiei medicale civile. Nu am ştiut de pacientul respectiv şi nimeni nu m-a întrebat nimic în relaţia cu acest pacient. Aşa cum corupţia ucide, minciunea şi prostia pot ucide şi pot, la rândul lor, face foarte rău unei ţări. Nu ştiu cum vă permiteţi să minţiţi în halul acesta pe site-ul respectiv şi nici măcar să nu verificaţi informaţia pe care o difuzaţi! Sper că aveţi bunul simt să retrageţi ce aţi scris acolo şi comentariile care se referă la mine în contextul fals pe care l-aţi prezentat altfel cu siguranţă ne vom vedea la instanţa!”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

O explozie urmată de incendiu s-a produs miercuri, într-un bloc din Piatra Neamţ, trei persoane fiind transportate la spital. Bărbatul din apartamentul în care s-a produs explozia urmată de incendiu, miercuri, a fost transferat, în stare gravă, intubat şi ventilat mecanic, la secţia de Arşi a Spitalului din Iaşi. Acesta a reuşit să iasă singur din bloc, iar apoi a leşinat.

- Advertisment -

Must Read

Școlarii din UK vor fi hrăniți cu lăcuste și viermi de...

0
Copiilor din patru școli primare din Țara Galilor li se va oferi insecte de mâncare, cum ar fi greieri, lăcuste, viermi de mătase și...