spot_img
23.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăExterneAproximativ 800 de imigranți au trecut frontiera ungaro-austriacă pe jos

Aproximativ 800 de imigranți au trecut frontiera ungaro-austriacă pe jos

-

Aproximativ 800 de imigranți au trecut miercuri frontiera ungaro-austriacă pe jos, determinând autoritățile să închidă o șosea în timp ce îi strângeau pe refugiați pentru a-i duce în centre de primire, a indicat poliția din Burgenland (estul Austriei), relatează Reuters, conform Agerpres.

- Reclama -

Afluxul respectiv de imigranți a luat prin surprindere poliția austriacă, deoarece el a survenit după câteva zile de transferuri constante cu trenul a mii de imigranți în drumul lor către Germania și alte țări.

”Vom aștepta pentru a vedea cum va evolua situația în următoarele câteva ore și în cursul nopții, dacă vin mai multe persoane. Aceasta este absolut posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Potrivit agenției MTI, imigranții au venit cu trenul de la Budapesta până la Hegyeshalom, localitate situată la granița cu Austria.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...