spot_img
21 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalizeApropiată a lui Patapievici susține că Patriarhul și Mitropolitul Moldovei ar pregăti...

Apropiată a lui Patapievici susține că Patriarhul și Mitropolitul Moldovei ar pregăti o lovitură de stat

-

Feţe înalte, trecute prin şcoli înalte (Paris şi Strasbourg) şi antrenamente de înaltă clasă. Îi cred capabili de lovituri de stat, a scris pe facebook Carmen Bendovski, fost șef al ICR Viena, susținător al USR-PLUS.

- Reclama -

Ea se referă la Patriarhul Daniel și Mitropolitul Moldovei Teofan publicând și o fotografie în acest sens,

Aceasta este cunoscută ca o apropiată a fostului șef al ICR, Horia-Roman Patapievici,

Când un politician ofilit, un regizor ţâfnos, orice prost şi toate analfabetele susţin nesupunerea civică, cel mult se crează un curent de opinie. Când într-o ţară cu o ortodoxie practicată pravoslavnic, cei mai importanţi capi ai bisericii majoritare şi cu apucāturi totalitare sfidează statul, situaţia devine periculoasā.Cât despre moaşte, pelerinaje şi agape, cam asta ar fi de spus în actuala conjunctură:”Şi Isus le-a zis: „Vă întreb: Este îngăduit în ziua Sabatului a face bine ori a face rău? A scăpa o viaţă sau a o pierde?” Luca 6:6-11, mai afirmă Bendovski.

Mie una îmi este clar că au preluat puterea. De la cei care le-au dat-o. Politicienii de toate culorile din ultimii 30 de ani.”Unul dintre cei mai iubiti preoti din Romania: Cine crede mai mult în puterea urnei de vot decât în racla sfinților riscă, oricând, să tulbure pacea poporului său cu atitudini nesăbuite. Nu e vorba de frâna pusă pelerinajului Sfintei Paraschiva. Să ne înțelegem. Ci de lovirea într-un singur loc, continuu și fără scrupule. În nădejdea omului simplu și curat. Zeflemit și el, asemeni sfinților (…)” Constantin Necula, conferenţiar, duhovnic, autor ş.a, spune ea într-o postare ulterioară.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...