spot_img
0.5 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăhighlightVIDEO/APROAPE DE UN NOU #COLECTIV: Mai multe persoane leşinate, autorităţile REFUZĂ să...

VIDEO/APROAPE DE UN NOU #COLECTIV: Mai multe persoane leşinate, autorităţile REFUZĂ să dea informaţii

-

Concertul trupei Carla’s Dreams de la Piatra Neamţ a fost oprit, vineri seara, după ce, potrivit unei postări pe o reţea de socializare a formaţiei din Chişinău, mai multe persoane s-au simţit rău din cauza temperaturii din mall.

- Reclama -

Presa locală spune că autorităţile refuză spună despre câte persoane este vorba şi ce afecţiuni au.

Poliţia locală a confirmat însă că mai multe persoane au avut de suferit, dar fără a da detalii privind numărul, afecţiunile şi starea actuală.

UPDATE VIDEO: 9 PERSOANE AR FI LEŞINAT, SPUNE PRESA LOCALĂ

Reprezentanţii formaţiei din Chişinău afirmă că vor sesiza organele competente în acest caz.

„Oamenii au venit la un concert şi nu la <mall> şi, cu toate că legal nu este responsabilitatea noastră, Vă rugăm să ne scrieţi pe [email protected] pentru asistenţă juridică gratuită în sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru a <sensibiliza> afaceriştii care au adus 2 (DOUĂ!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumătate de litru chiar când au văzut prima persoană scoasă de ambulanţă din sala supraplină!”, scriu Carla’s Dreams.

Spectacolul a fost întrerupt din cauza aerului care devenise irespirabil, atmosfera fiind foarte încinsă (la propriu) din cauza celor circa 2500-3000 de oameni care au umplut practic jumătate de pe etajul 1 care dădea spre scenă. Până la momentul în care s-a pus punct spectacolului, solistul vocal mai făcuse un apel „Aveţi grijă unul de altul. Nu vrem necazuri” şi, de asemenea, prezentatorul evenimentului rugase spectatorii să nu se împingă în faţă ci să încerce să se dea mai în spate. Au fost cazuri de persoane care au leşinat (revenim în curând cu un material video), chiar prezentatorul afirmând, până ca în scenă să intre Carla-s Dream că „sunt deja 3 persoane cărora li s-a făcut rău”. Iar adevărată nebunie a început după ce trupa a început spectacolul.Înainte de acest spectacol întrerupt, conducerea Mall-ului a fost avertizată de unii implicaţi în organizare că ar fi mai bine să mute concertul din spaţiul cu efect de seră în parcarea generoasă din curte. Conducerea Mall-ului a respins aceste semnale şi a decis ca acţiunea să aibă loc în capătul nordic al etajului 1, scrie ziarul Vestea din Piatra Neamţ.

„Acum depunem plângere la Poliţie şi lucrăm la sesizările necesare. Aşa concerte NU trebuie să aibă loc niciodată! Ne cerem scuze de la toţi care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda”, mai scriu reprezentanţii trupei.

O persoană comentează postarea trupei, scriind: „România nu a învăţat nimic din tragedia Colectiv…Să răspundă cei de la Piatra Neamţ că au înghesuit atâţia oameni într-un mall!”.

„Şi noi am fost, dar când am văzut ce e acolo ne-a apucat groaza, nu ştiam pe unde să ieşim mai repede, îmi era frică să nu de dărâme tot mall-ul”, comentează un alt utilizator al reţelei de socializare.

Reprezentantii Serviciului de Ambulanţă au refuzat să spunâ dacă şi câte persoane au fost ridicate.

POSTAREA CARLA S DREAM DE PE FACEBOOK:

CARLAAm oprit concertul din Piatra Neamt.
Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii.
Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunostinta.
Vom actiona legal. Oamenii au venit la un concert si nu la „mall” si, cu toate ca legal nu este responsabilitatea noastra, Va rugam sa ne scrieti pe [email protected] pentru asistenta juridica gratuita in sensul acestui caz.
De asemenea vom sesiza toate organele competente pentru a „sensibiliza” afaceristii care au adus 2 (DOUA!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumatate de litru chiar cand a vazut prima persoana scoasa de ambulanta din sala supraplina!
Nu ne vom lasa si ii rugam pe cetatenii din Piatra Neamt sa se solidarizeze in acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV!
Acum depunem plangere la politie si lucram la sesizarile necesare.
Asa concerte NU trebuie sa aiba loc niciodata!
Ne cerem scuze de la toti care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda.
Post fara poza. Si prima data Va rugam –
SHARE! Sa raspunda!
P.S. Sa raspunda.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img