spot_img
24.4 C
București
marți, iulie 5, 2022
Acasă#CentenarApartamentele de închiriat în Alba Iulia de 1 decembrie ajung la 1500...

Apartamentele de închiriat în Alba Iulia de 1 decembrie ajung la 1500 de euro, camerele de hotel la 8000 lei

-

Sute de anunțuri de închirieri camere sau locuințe în Alba Iulia pe perioada minivacanței de Ziua Națională sunt postate pe cele mai mari platforme online de profil, în condițiile în care în hoteluri și pensiuni locurile sunt rezervate de un an, iar puținele camere disponibile sunt foarte scumpe. Pentru trei nopți, localnicii cer și ei prețul chiriei pe o lună întreagă sau chiar de trei-patru ori mai mult. Prețurile pornesc de la 250 de euro și ajung la 1.500 de euro, în funcție de suprafața locuinței, dotări și apropierea de Cetatea Alba Carolina, locul în care vor avea loc majoritatea evenimentelor, transmite Profit.ro.

- Reclama -

Autoritățile se așteaptă ca aproximativ 150.000 de persoane să ajungă la Alba Iulia pentru a participa la manifestările dedicate Centenarului, însă orașul cu o populație de sub 65.000 de locuitori nu are capacitatea de cazare pentru zeci de mii de oameni care se presupune că vor sta două-trei nopți, scrie News.ro. În hoteluri și pensiuni, locurile de cazare sunt rezervate de un an, iar puținele camere disponibile, listate pe platforme online de specialitate, au prețuri foarte mari, de 4.000 – 8.000 de lei. În aceste condiții, mulți localnici s-au gândit că pot câștiga dacă își pun la dispoziție apartamentele la prețuri similare sau mai mici, însă în care pot dormi mai multe persoane, mai spune sursa citată.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...