Procurorii de la Parchetul General au pus sechestru pe 147 de titluri de proprietate de la Nana. Terenul Ioanei Băsescu se află printele acestea. Fiica fostului preşedinte a contestat măsura, dar a fost respinsă astăzi. Informaţia a fost prezentată joi, de Răzvan Dumitrescu, în cadrul emisiunii “Subiectiv” de la Antena 3.
“Respinge contestaţia formulată de petenta Băsescu Ioana împotriva Ordonanţei nr.236/P/2014 emisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la data de 16.02.2015 în dosarul nr.236/P/2014- Obligă contestatoarea la 300 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă” se arată în soluţia instanţei.În  total, ar fi vorba despre 80% din suprafeţele de teren ale comunei Nana.

“Nu ştiam, nu e comunicare între noi şi instanţe. Noi ne-am făcut treaba până la un punct, am predat toate documentele către Parchet. Toate lucrurile au pornit din zona reconstituirilor titlurilor de proprietate. Este o problemă reală” a spus senatorul Mihai Fifor, cel care a condus comisia parlamentară de anchetă privind moşia de la Nana.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?