spot_img
23.6 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăhighlightANI nu a depus recurs împotriva admiterii contestației lui Iohannis de către...

ANI nu a depus recurs împotriva admiterii contestației lui Iohannis de către Curtea de Apel Alba Iulia

-

Curtea de Apel Alba Iulia nu a înregistrat până marți niciun recurs formulat de Agenția Națională de Integritate împotriva sentinței pronunțate de instanța din Alba prin care a fost admisă, în iunie, contestația formulată de Klaus Iohannis, fiind dispusă anularea unui raport de evaluare întocmit de ANI privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către fostul primar al Sibiului.

- Reclama -

‘Până la această dată (4 august — n.r.) nu a fost înregistrat la Curtea de Apel Alba Iulia un recurs formulat de ANI împotriva acestei sentințe’, a declarat, marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instanței, Cosmin Muntean.

Soluția CA Alba Iulia în acest dosar, pronunțată în 10 iunie, nu era definitivă, putând fi atacată în termen de 15 zile de la comunicare, competența de soluționare a recursului revenind Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ).

CA Alba Iulia a comunicat ANI, prin poștă, decizia luată în acest dosar, în data de 9 iulie, după motivarea sentinței, a menționat Cosmin Muntean.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...