Andrei Caramitru anunță cătușe la USR: Modelul LCK

0
79

Atacul asta a venit imediat după ce 50 din 53 din comitetul politic al USR au votat contra participarii la guvern. Adică nu au vrut sa fie ciresica de pe tortul USL care sa justifice in ochii rezist dezastrul care va veni.Atunci au înțeles ca “nu se poate negocia cu USR”. Deloc. Și atunci au lansat jihadul total. Eu ma astept – sa știți – la vizite pe la DNA, cătușe și de-astea dure rău de tot. Înainte de turul 1. Sper sa nu am dreptate dar la cât de violenți sunt – nu m-ar mira. Modelul LCK, a scris pe facebook Andrei Caramitru, unul din realizatprii programului economic al USR-PLUS.

Sa fim pregătiți. Atâta spun. Alegerile astea vor defini următorii 20 de ani in România. Sau cădem iar mocirla FSN/USL sau ne salvăm. Puterea e la noi. Depinde doar de noi. De votul nostru. Și suntem singuri. Dar suntem atât de multi: 2-3 milioane deja. Avem doar Facebook acum. Sa îl folosim masiv. Sa dam share la tot. Sa comentam peste tot. Vă rog. Altfel se închid luminile,mai scrie Caramitru.

Reacția lui Caramitru vine după ce Direcția Națională Anticorupție s-a autosesizat în cazul dezvăluirilor Rise Project despre Dan Barna .