spot_img
20.3 C
București
joi, septembrie 28, 2023
AcasăFapt DiversAndre Rieu anunță un nou concert la București, după ce primul, de...

Andre Rieu anunță un nou concert la București, după ce primul, de pe 13 iunie, este sold-out

-

Violonistul Andre Rieu anunță un al doilea concert la București, pe 12 iunie, în Piața Constituției, după ce biletele pentru concertul său de pe 13 iunie au fost sold-out în trei ore de la punerea în vânzare.

- Reclama -

„Biletele pentru primul concert al celebrului violonist Andre Rieu în România (13 iunie 2015, Piața Constituției, București), puse în vânzare astăzi (miercuri — n.r.), la ora 9, 00, s-au vândut în numai 180 de minute. Andre Rieu anunță că noul concert are loc vineri, 12 iunie 2015. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim chiar din acest moment”, informează un comunicat transmis AGERPRES de organizatori.

„Dragi fani din România, sunt copleșit de primirea călduroasă pe care mi-ați făcut-o ieri la sosirea mea la București pentru a anunța primul nostru concert în România. Ne-ați întâmpinat cu sufletul deschis și noi ne vom deschide inimile către voi. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cu toții în iunie, în Piața Constituției, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans și romantism la lumina stelelor!”, le-a transmis Andre Rieu fanilor săi din România.

Biletele pentru concertul de pe 12 iunie costă între 172 și 864 de lei, în funcție de categorie. Pentru spectacolul sold-out din 13 iunie au fost vândute 12.500 de bilete, ceea ce reprezintă un record, se arată în același comunicat. Andre Rieu va cânta alături de orchestra sa, Johann Strauss Orchestra.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img