Ancheta #Alexandra: Râde toată planeta de voi. Arde un corp cu oase, cu craniu, tibie, praf şi pulbere cu tot cu oase până la cenuşă într-o improvizaţie din tablă fără cap şi fără fund, în aer liber nenică, vara, cu câţi litri de ulei şi vaselină în 11 ore non stop fără să nu miroasă,fără niciun sunet, fără nimic? Pe bune?

0
297

Bine, bine, deci dacă #disperaţii care de 10 zile se afundă continuu în groapa Marianelor vor să fim total toţi idioţi să credem că Alexandra nu mai e ca să nu devoaleze #reţeaua, să explice logic #CUM A FĂCUT şontorogul? Din 19 ore, ăla aproape 4 s-a plimbat de teleleu prin oraş până a ajuns acasă şi alte 4 ore a stat în faţa cu DOS şi n-a fost nicio mişcare, nici lumină. Arde un corp cu oase, cu craniu, tibie, praf şi pulbere cu tot cu oase până la cenuşă într-o improvizaţie din tablă fără cap şi fără fund, în aer liber nenică, vara, cu câţi litri de ulei şi vaselină în 11 ore non stop fără să nu miroasă,fără niciun sunet, fără nimic? Pe bune? Râde toată planeta de voi, a scris jurnalista Sorina Matei pe facebook.

CITIȚI ȘI: Scandalul anchetei #Alexandra MUȘAMALIZAREA: Ardeți vă rog vreo 5 kg de carne cu oase în curte și ziceți-mi cum miroase și cât timp și cât de gros e fumul? Corpul uman arde ore în șir în cuptor de crematoriu, al Alexandrei a ars fără miros, pe loc

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiţiei a anunţat familia.

„De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata şi-o doreşte. Ministrul Justiţiei l-a anunţat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenuşă sau ce dracu era… oase, (coincide – n.r.) cu ADN-ul părinţilor”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, la Antena3.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii i-au transmis ministrului Justiţiei că ADN-ul este al Alexandrei, iar ulterior, Ana Birchall a informat familia minorei.

Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos şi dentar identificat în urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa lui Gheorghe Dincă.