spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăAnalizeAMICUL LUI DRAGNEA, DECIZIE ȘOC PENTRU ROMÂNI: Austria va restricţiona accesul muncitorilor...

AMICUL LUI DRAGNEA, DECIZIE ȘOC PENTRU ROMÂNI: Austria va restricţiona accesul muncitorilor est-europeni pe piaţa muncii

-

Guvernul austriac de coaliţie a anunţat luni că va interzice vălul islamic complet şi că va restricţiona accesul muncitorilor est-europeni pe piaţa muncii, în cadrul unui pachet de politici menit să contracareze ascensiunea Partidului Libertăţii, de extremă-dreapta, relatează Reuters.

- Reclama -

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit în campania electorală, la Viena, cu cancelarul Austriei, Christian Kern.

„Am discutat astazi cu Christian Kern, Cancelarul Austriei, despre programul economic al #PSD pentru a aduce mai multi romani in clasa de mijloc, despre dezideratul firesc al accederii Romaniei in Schengen, despre cooperarea noastra in cadrul strategiei Dunarii.Totodata, cum in programul nostru de guvernare avem un proiect de impadurire masiva, am discutat si despre taierile de paduri. Am spus ca vom introduce reguli clare, precise si dure in ceea ce priveste regimul taierilor forestiere. #Romania va fi deschisa spre companiile austriece, cu conditia sa respecte legea si protectia mediului”, anunța Dragnea pe Facebook.

Cancelarul Austriei a declarat ca il sprijina pe Liviu Dragnea și PSD.

Cea mai cunoscuta firma austriaca din zo

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img