spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăAnalizeAmericanii nu mai cumpără haine. Comercianții reduc prețurile

Americanii nu mai cumpără haine. Comercianții reduc prețurile

-

Cumpărătorii americani îngrijorați de inflație și-au redus achizițiile de îmbrăcăminte, determinând comercianții cu amănuntul să scadă prețurile, pentru a scăpa de stocurile de pe rafturi, transmite Reuters. Recent, Gap a devenit un nou retailer care a raportat o scădere a cumpărăturilor de îmbrăcăminte de către clienți, în trimestrul al doilea, afirmând săptămâna trecută că vânzările nete au scăzut cu 8% față de aceeași perioadă a anului anterior, până la 3,86 miliarde de dolari, scrie News.ro.

- Reclama -

La începutul acestei luni, directorii giganților americani Walmart  și Target au oferit reduceri mari de prețuri la îmbrăcăminte.

Reducerile mari de prețuri la articole de îmbrăcăminte, în special la Old Navy, au afectat marjele companiei. Magazinele Old Navy nu au reușit să vândă anumite mărimi și stiluri, în timp ce Gap s-a luptat cu dezechilibrele în cazul unor mixuri articole, inclusiv ”topuri și pantaloni scurți casual”, a spus O’Connell.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...