spot_img
31.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăActualitateAmericanii i-au întimpinat pe talibani în Kabul cu steagul LGBTQ

Americanii i-au întimpinat pe talibani în Kabul cu steagul LGBTQ

-

In timp ce talibanii cucereau din ce in ce mai multe teritorii in Afganistan in iunie/iulie 2021, pe ambasada SUA din Kabul se arbora steagul LGBT pentru ca era „pride month”. Asta le-a adus tabilanilor recruti pe tava si le-a justificat lupta ideologica impotriva Vestului „infidel”, scrie europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes.

- Reclama -

CE SUSTINE CRISTIAN TERHEȘ:

- Advertisement -

In timp ce administratia democrata Biden era preocupata cu promovarea in Afganistan si chiar in armata americana a ideologiei de gen (adica dreptul de a te socoti femeie sau barbat, indiferent de sexul biologic), China, Rusia si alte puteri regionale manevrau, coordonau si negociau preluarea puterii de catre talibani.

Orbirea neomarxistilor pretinsi progresisti s-a vazut inca o data: incompetenta, bataia de joc pentru vietile pierdute si pentru oamenii care au crezut intr-o cauza, lipsa de pregatire, lacomia, risipa de bani, lasitatea, ignorarea adevaratelor probleme in detrimentul promovarii unora false sunt doar o parte din modul de operare neomarxist.

- Advertisement -

Acelasi stil de a guverna se poate vedea si la noi, atat in Romania cat si in UE: falsele probleme sustinute de progresistii neomarxisti globalisti de la putere (cum ar fi „dreptul” barbatilor de a naste, „dreptul” barbatilor de a avea acces la tampoane cand sunt pe ciclu, „dreptul” de a-ti schimba genul in buletin, pretinderea ca bovinele produc efect de sera si incalzire globala prin flatulatii, de aceea carnea de vita trebuie inlocuita cu gandaci etc.) au ajuns sa aiba intaietate in fata problemelor de fond ale oamenilor de rand (cresterea preturilor, saracia, lipsa locurilor de munca etc.).

Specificul oricarei conduceri neomarxiste este dispretul pentru adevaratele drepturi fundamentale ale omului, risipa de bani, lacomia, infatuarea si haosul, generat de faptul ca nu promoveaza realele valori. Cu promovarea pretinsului drept al barbatilor de a naste ori de a se socoti femei nu se poate reconstrui o tara si, cu atat mai mult, nu poti tine piept islamistilor.

Ideologia neomarxista globalista nu poate crea contrabalans idelogiei islamiste. O poate face, insa, crestinismul, dar, din moment ce crestinismul se doreste a fi scos din societate de catre neomarxistii pretinsi progresisti, Vestul nu mai are valorile religioase cu care se tina piept valorilor religioase radicale sustinute de islamism.

Argumentul e simplu: in timp ce islamistii sunt dispusi sa moara pentru cauza lor, crezand intr-o viata de apoi, valorile neomarxiste sunt doar o buna ocazie pentru unii privilegiati de a face foarte multi bani aici pe pamant prin promovarea unor utopii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img