spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăAnalizeAmericanii au inițiat convorbirea între șefii apărării ruși și americani

Americanii au inițiat convorbirea între șefii apărării ruși și americani

-

Conversația dintre șefii apărării ruși și americani, inițiată de Washington, a fost necesară pentru a clarifica neînțelegerile și a elimina riscurile, a declarat Konstantin Gavrilov, șeful delegației ruse la Negocierile de la Viena privind securitatea militară și controlul armelor.

- Reclama -

„Trebuie să eliminăm neînțelegerile, astfel încât să nu existe accidente. Și cred că este prevenire – și la asta lucrăm aici, de exemplu, la scară mai mică – a incidentelor pe mare, în aer peste nave și aspectul nuclear. În opinia mea, aceste contacte sunt întotdeauna importante și este esențial ca americanii au fost primii care au inițiat asta”, a spus Gavrilov, întrebat despre obiectivele discuțiilor Shoigu-Austin.

Ministerul rus al Apărării a raportat mai devreme că ministrul Apărării Serghei Şoigu şi secretarul american al Apărării Lloyd Austin au abordat probleme stringente ale securităţii internaţionale, inclusiv situaţia din Ucraina. Şefii apărării din Rusia şi SUA au avut ultima dată discuţii pe 13 mai.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img