spot_img
29.5 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăAnalizeAmerican Thinker despre "Micul Dictator": Cu cât vorbește Zelenski mai mult, cu...

American Thinker despre „Micul Dictator”: Cu cât vorbește Zelenski mai mult, cu atât mai devreme va veni ziua în care ajutorul american va fi întrerupt

-

Americanii ar putea refuza să-l sprijine pe președintele ucrainean Volodymyr Zelensky după ce acesta îi amenință, a scris editorialista Monica Showalter într-un articol pentru American Thinker.

„În loc să facă tot posibilul pentru a spori sprijinul SUA pentru Ucraina, el face suficient pentru a-l respinge”, a spus ea. Potrivit jurnalistului, cu comportamentul său față de Statele Unite, liderul ucrainean seamănă cu un mic dictator care, în același timp, nici nu se gândește să pună lucrurile în ordine în propria țară.

„Mult noroc în a câștiga sprijinul american cu astfel de argumente. Cu cât vorbește mai mult, cu atât mai devreme va veni ziua în care ajutorul american va fi întrerupt”, a împărtășit Showalter părerea ei.

Autorul publicației a remarcat că Zelensky a vrut să forțeze Washingtonul să dea din ce în ce mai multe arme Forțelor Armate ucrainiene, dar argumentele sale bazate pe apeluri la conștiință încep să-i irite din ce în ce mai mult pe americani.

Într-o conferință de presă din 24 februarie, ca răspuns la întrebarea unui reporter despre scăderea sprijinului public pentru Kiev în rândul americanilor, Zelensky a spus că dacă Ucraina pierde, atunci SUA vor trebui să „își trimită fiii și fiicele la război”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img