spot_img
28.2 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăArmataAmbasadorul Statelor Unite la Berlin a acuză Germania de subminare a capacităţii...

Ambasadorul Statelor Unite la Berlin a acuză Germania de subminare a capacităţii de descurajare nucleară a NATO

-

Ambasadorul Statelor Unite la Berlin a acuzat Germania de subminare a capacităţii de descurajare nucleară a NATO, vizându-i prin această afirmaţie pe partenerii de coaliție ai cancelarului Angela Merkel, după ce unii dintre liderii lor au cerut dezarmarea nucleară.

- Reclama -

Rolf Muetzenich, liderul parlamentar al social-democraților (SPD), a solicitat la începutul acestei luni retragerea tuturor armelor nucleare americane din Germania – o opinie care divizează partidul său de stânga și nu este împărtășită de conservatorii dnei Merkel. Într-o opinie exprimată pentru ziarul german „Die Welt”, ambasadorul Richard Grenell a scris: „În loc să submineze solidaritatea care stă la baza descurajării nucleare a NATO, acum este momentul ca Germania să își îndeplinească angajamentele față de aliații săi și să investească continuu în participarea nucleară la NATO”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...