spot_img
33.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeAmbasadorul american în Rusia: Moscova și Washingtonul nu se pot separa complet

Ambasadorul american în Rusia: Moscova și Washingtonul nu se pot separa complet

-

Moscova și Washingtonul nu se pot separa complet, a declarat ambasadorul SUA în Rusia, John Sullivan, într-un interviu acordat TASS.

- Reclama -

„De asemenea, nu ne despărțim niciodată complet. Nu putem pur și simplu să tăiem relațiile diplomatice cu adevărat și să nu vorbim”, a spus el. „Cel puțin, stăm unul lângă celălalt la Consiliul de Securitate al ONU din New York în fiecare zi. Indiferent de ce, mai bine vorbim între noi la ONU, la Consiliul de Securitate. Și ar trebui să avem ambasade. Acesta este minim. Acest lucru este de bază.”

„Ar trebui să avem ambasade la Moscova și la Washington, nu doar misiunea rusă la ONU. Cred doar că, de fapt, nu vom reuși niciodată să ajungem la acel nivel de separare completă, deoarece suntem alăturați ca membri permanenți ai [ONU] Consiliul de Securitate. Și, fiind alăturați în acest fel, trebuie să continuăm să ne angajăm unul cu celălalt, în ciuda multor probleme contestate pe care le avem. Ne vedem, vorbim și prezentăm zilnic la New York. Acesta este un minim strict”, a subliniat Sullivan.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...