spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeAmbasadorul american la Chișinău, vizită controversată la Tiraspol

Ambasadorul american la Chișinău, vizită controversată la Tiraspol

-

Noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la Chişinău, Derek J. Hogan, s-a întâlnit la Tiraspol cu liderul regiunii separatiste, Vadim Krasnoselski, anunță presa transnistreană.

- Reclama -

Potrivit acesteia, Krasnoselski a salutat „proiectele cultural-educative” realizate cu sprijinul SUA în regiunea transnistreană, subliniind în special succesul pe care îl are la public săptămâna filmului american, și proiectele de instruire pentru profesorii de limbă engleză din stânga Nistrului. Vadim Krasnoselski a spus că pentru Tiraspol „este interesantă opinia SUA” în privința procesului de negocieri în formatul 5+2. „Suntem cu toții participanți în formatul 5+2 și de cuvintele și garanțiile fiecăruia dintre noi depinde realizarea înțelegerilor convenite”, a declarat Vadim Krasnoselski, citat de presa de la Tiraspol. Ambasada SUA nu a publicat niciun fel de informații cu privire la vizita în regiunea transnistreană.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...