spot_img
26.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăActualitateAmbasadorul american la Belgrad i-a enervat pe sârbi cerându-le să uite bombardamentele...

Ambasadorul american la Belgrad i-a enervat pe sârbi cerându-le să uite bombardamentele NATO

-

Utilizatorii Twitter au reacționat la declarația ambasadorului american in Serbia Christopher Hill, care a sugerat că sârbii trebuie să „uite” resentimentele împotriva NATO din cauza bombardamentelor Iugoslaviei.

- Reclama -

Mulți comentatori și-au exprimat indignarea față de cuvintele diplomatului american, amintind atât de victimele atacurilor, cât și de comportamentul actual al autorităților de la Washington în raport cu alte state.

- Advertisement -

„Probabil că ar trebui să-ți verifici creierul. Pe strada mea, la aproximativ 500 de metri de o bază bombardată din Šabac, unul din patru a avut cancer. Și asta încă se întâmplă”, a spus sashafrp.„Sârbii nu ar trebui să-și uite nemulțumirile până când criminalii de război NATO (precum Wesley Clark , Clinton , Blair) vor fi aduși în fața justiției pentru crimele lor de război”, spune BrunnerEric1.

În Serbia, 24 martie este comemorarea bombardamentelor NATO care au ucis peste 2.500 de oameni, inclusiv 87 de copii, și au provocat pagube de 100 de miliarde de dolari, iar efectele uraniului sărăcit sunt încă înregistrate de medici.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img