spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăDezvaluiriAmbasada SUA s-a implicat în alegerile din 2016: Tare aş vrea să...

Ambasada SUA s-a implicat în alegerile din 2016: Tare aş vrea să acceptaţi

-

Dezvăluiri bombă, duminică seara, la Antena 3. Primarul municipiului Baia Mare a dezvăluit că oficiali ai ambasadei SUA s-au implicat în alegerile din 2016, când au susținut mai multe interviuri cu mai mulți candidați din țară, scrie Evenimentul Zilei.

- Reclama -

Potrivit unor surse FLUX 24 consilierul politic al Ambasadei SUA a fost pentru discuții inclusiv în Teleorman, județul natal al liderului PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit lui Cherecheş, secretarul politic al Ambasadei SUA în România i-ar fi cerut acestuia să accepte un viceprimar din partea UDMR.

Cătălin Cherecheș a declarat, în direct la Antena 3 că secretarul Ambasadei SUA la București l-a vizitat personal la Baia Mare înainte de alegeri.

Potrivit politicianului oficialul american era foarte bine informat în legătură cu șansele fiecărei formațiuni politice la alegeri și știa faptul că alianța care îl va susține va controla Consiliul Local, după alegeri.

„Tare aş vrea să acceptaţi un viceprimar UDMR”, ar fi spus oficialul american, după cum a relatat primarul.

Cherecheş a continuat seria dezvăluirilor, susținând că a nu a fost singurul primar abordat în acest fel: „Ştiu că n-am fost singurul pentru că fusesem cu două săptămâni înainte la Ambasada SUA şi mi se spusese că urmează un asemena demers în toatî ţara”, a precizat Cherecheş.
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img