spot_img
9.2 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăExclusivAmbasada SUA pentru FLUX 24 despre acuzaţiile aduse DNA de congresmena Loretta...

Ambasada SUA pentru FLUX 24 despre acuzaţiile aduse DNA de congresmena Loretta Sanchez

-

Va multumim pentru e-mail si va rugam sa luati legatura cu biroul D-nei Loretta Sanchez, a fost răspunsul scurt al Ambasadei americane la Bucureşti pentru FLUX 24 la acuzaţiile aduse luptei anticorupţie din România şi implicit DNA de congresmena americană Loretta Sanchez.

- Reclama -

Interesant este că Ambasada SUA nu îşi mai susţine public opinia pro DNA şi nici nu afirmă că Loretta Sanchez expune un punct de vedere care nu este împărtăşit de Administraţie americană.

Răspunsul prin nuanţare şi trimiterea la biroul D-nei Loretta Sanchez NU este un clasic NO COMMENT.

Congresmena Loretta Sanchez, co-presedinte al grupului de prietenie cu Romania din Congres si candidat pentru pozitia de senator de California, si-a exprimat ingrijorarea cu privire la „incalcarile documentate ale drepturilor omului, sub pretextul combaterii coruptiei, violarea drepturilor procesuale pe timpul anchetelor penale si amenintarile la independenta justitiei din Romania”, a spus aceasta intr-o scrisoarea transmisa Romanian Community Coalition pe data de 4 iunie 2016.

„Ca partener strategic al Statelor Unite, trebuie sa sprijinim si sa promovam aspiratiile poporului roman de a realiza beneficiile democratiei, ale respectarii drepturilor omului, drepturilor procesuale si independentei justitiei”, a mai spus Loretta Sanchez in scrisoare.

CITIŢI ŞI:EXPLOZIV/ Congresmen american ACUZĂ România: Sub pretextul combaterii corupţiei sunt VIOLATE drepturile omului

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img