spot_img
27.6 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeAmantul soției ambasadorului grec în Brazilia recunoaște că l-a ucis pe diplomat

Amantul soției ambasadorului grec în Brazilia recunoaște că l-a ucis pe diplomat

-

Autorităţile braziliene au anunţat că un poliţist din Rio de Janeiro a recunoscut că l-a ucis pe ambasadorul grec Kyriakos Amiridis. Anchetatorii susţin că soţia ambasadorului elen i-a cerut poliţistului cu care avea o relaţie extramaritală să-l ucidă pe diplomat în timp ce vizitau împreună o suburbie săracă şi periculoasă din metropola Rio de Janeiro, transmite Reuters.

- Reclama -

Poliţistul Sergio Moreira (29 de ani) a recunoscut că l-a ucis pe ambasadorul elen în locuinţa închiriată de acesta şi de soţia sa braziliană în suburbia Nova Iguacu.

Ambasadorul Kyriakos Amiridis (59 de ani) a dispărut după ce a părăsit luni noaptea locuinţa unor prieteni ai soţiei sale braziliene, iar autorităţile braziliene au descoperit vineri dimineaţă cadavrul carbonizat al diplomatului grec, care era abandonat într-o maşină incendiată din Nova Iguacu.

Procurorii cred că moartea ambasadorului a fost plănuită în detaliu de Francoise Amiridis şi de poliţistul Sergio Moreira.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...