spot_img
18.2 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeALTĂ DANDANA A "MINISTRULUI DANDANA" ȘI A UNUI DEPUTAT USRPLUS: Legea pensionării...

ALTĂ DANDANA A „MINISTRULUI DANDANA” ȘI A UNUI DEPUTAT USRPLUS: Legea pensionării minerilor este proastă, sute de angajați ai Complexului Energetic Oltenia au fost puși pe drumuri, PSD anunță că are soluția

-

Social-democrații pregătesc o nouă lege pentru ca minerii și energeticienii să se poată pensiona la 52 de ani, după ce guvernanții au transmis că legea făcută de deputatul USR-PLUS, Radu Miruță, nu este bună, transmite Radio Infinit din Târgu Jiu.  

- Reclama -

Legea a fost lăudată de ministrul Energiei, Virgil Popescu, supranumit Ministrul Dandana.

”Încă din iunie aveam pregătit acest amendament, l-am depus acum văzând că anumite case de pensii nu pot aplica legea respectivă” a declarat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, într-o conferință de presă.

Sute de angajați ai Complexului Energetic Oltenia au fost puși pe drumuri, pe la casele de pensii, după ce a fost adoptată Legea 197/2021- votată în parlament de toate partidele- pentru ca într-un final să li se spună că nu este bună.  

Mihai Weber spune că, dacă guvernul ar fi dorit, ar fi putut aplica Legea 197/2021.

”Vă aduc aminte cum își rupeau hainele prin cariere, le curgeau lacrimile false! Sunt la putere, puteau să rezolve orice, dar nu s-a dorit acest lucru” afirmă președintele PSD Gorj.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...