spot_img
23.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăhighlightAlina Gorghiu, co-președinte al noului PNL, alături de Vasile Blaga. Cei doi...

Alina Gorghiu, co-președinte al noului PNL, alături de Vasile Blaga. Cei doi vor conduce PNL până în 2017

-

Alina Gorghiu a fost aleasa in functia de presedinte interimar al vechiului PNL, ea devenind co-presedinte al noului PNL, alaturi de Vasile Blaga. Biroul Politic Naţional al vechiului Partid Naţional Liberal a ales-o, astăzi, cu 47 de voturi pentru, pe Alina Gorghiu drept succesor al lui Klaus Iohannis, la șefia partidului.

- Reclama -

Teodor Atanasiu s-a retras din lupta pentru conducerea PNL, el renunţând la candidatură în favoarea Alinei Gorghiu.
În exclusivitate pentru Flux24, surse liberale au descris sedinţa din această seara. Teodor Atanasiu a luat cuvântul şi-a anunţat că o susţine si o propune la co-preşedinţia partidului pe Alina Gorghiu si ca renunta la candidatura. Imediat a luat cuvântul Klaus Iohannis care a anunţat că susţine propunerea. Evident Alina Gorghiu a acceptat. Sursele citate ne-au indicat că planul e un congres rapid de fuziune cu PDL, probabil în primăvară. Şi că favorit pentru şefia partidului ar fi Vasile Blaga. Vechii liberali sunt nemulţumiţi că astfel ajung la remorca PDL.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...