spot_img
10.3 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăDezvaluiriAlina Bica la șeful INTERPOL

Alina Bica la șeful INTERPOL

-

„Eu ştiu că Alina Bica a cerut audienţă la şeful Interpol. S-a dus la el, i-a spus unde stă, adresa, numărul de telefon şi dacă are nevoie de ea sau de Elena să le contacteze şi să vadă ce au de făcut. Acţiunea din ziua respectivă nu am înţeles-o. Am văzut ieşirea publică a şefului Interpol, Gustavo, în care a spus că el le intercepta şi ştiau absolut toată mişcarea. E şi normal. De ce acţiunea Interpol? Nu ştiu. Plus că, atât Elena, cât şi Alina au statutul de refugiat provizoriu”, a declarat Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, la Antena3.

Acesta a mai spus că, deşi Elena Udrea le-a spus celor de la Interpol că are carnet provizoriu de refugiat, reprezentanţii serviciului i-au răspuns că nu ştie despre existenţa unui astfel de document.

- Advertisement -

„De ce cei din România nu a ataşat documentul când a trimis documentul către cei de la Interpol. Mă gândesc că, dacă Interpol ar fi văzut documentul, le-ar fi chemat la instituţie şi ar fi vorbit cu ele, nu ar fi fost acţiunea stradală. (…) Cred că are atuuri (să fie eliberată, n.r.). Atât timp cât documentul care atestă carnetul de refugiat politic nu a fost prezentat celor de la Interpol… Mâine se va duce cu documentul să îl prezinte instituţiilor”, a mai spus iubitul fostului ministru al Turismului.

Sursa citată a mai subliniat că acţiunea celor de la Interpol le-a expus mediatic pe Udrea şi pe Bica, iar acum Alexandrov se teme pentru siguranţa sa şi pentru a fetiţei sale.
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img