spot_img
9.6 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăAnalizeAlina Bica: Florian Coldea trebuie condamnat la închisoare pe viață

Alina Bica: Florian Coldea trebuie condamnat la închisoare pe viață

-

Fostul procuror șef al DIICOT, Alina Bica, a vorbit luni, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician” despre noile dezvăluiri făcute de Sebastian Ghiță despre Florian Coldea. Bica susține că acesta ar putea fi acuzat de infracțiuni pentru care ar putea fi condamnat la închisoare pe viață. 

„Evaziune fiscală, luare de mită, trafic de influență, șantaj, trădare, dacă e partea cu puterea străină, deci are niște infracțiuni unde are detenție pe viață. Sunt lucruri foarte grave”, a declarat Alina Bica. 

- Advertisement -
 Întrebată dacă crede că se va găsi un procuror care să îl ancheteze pe Coldea, Bica a răspuns: ”Eu vreau să cred că există astfel de procurori. Problema se pune dacă șefii procurorilor vor fi suficient de curajoși să permită înregistrarea unui astfel de dosar”. 

De asemenea, întrebată dacă procurorul general al României, Augustin Lazăr, este curajos, Alina Bica a precizat: ”Eu am o părere bună despre dumnealui. (…) Are o reputație de om corect și profesionist și mai știu că e un om cu conștiița curată. La ce lucruri se devoalează în spațiul public, dacă omul acesta este așa cum îl știu, ar trebui să asistăm la o astfel de cercetare. Pentru că așa cum au existat procurori care și-au făcut o faimă și au fost curajoși (…) bănuiesc că va fi un procuror curajos și la DNA care să-i atârne scalpul domnului Coldea la cingătoarea domniei sale”. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img