spot_img
20.7 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăActualitateAlianța PNL-PMP explodează într-o afacere cu cartofi pentru azilele de bătrâni

Alianța PNL-PMP explodează într-o afacere cu cartofi pentru azilele de bătrâni

-

Alianța PNL-PMP explodează în Caraș Severin într-o afacere cu cartofi. Romeo Dunca, liberalul care a câștigat alegerile pentru șefia CJ Caraș Severin, îl acuză pe Ionuț Popovici, liderul PMP și vicepreședintele CJ, că ar fi fost implicat într-o afacere cu cartofi la suprapreț pentru azilele de bătrâni.

- Reclama -

Anterior Dunca a exclus orice alianță cu PMP la CJ, spunând că Ionuț Popovici (foto) ar fi lucrat în realitate pentru PSD.

Dacă la Direcția de Drumuri sau la Aquacaraș putem verifica activitatea pe ultimii ani relativ ușor, mă întreb ce vom face la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului, care a fost gestionată de dl Ionuț Popovici și unde sunt 1200 de angajați. Verificările trebuie să fie amănunțite, iar sesizările de forma… s-au cumpărat cartofi cu 3 lei pentru azile de bătrâni deși în piață prețul era de 1 leu trebuie luate în calcul. Nu putem neglija astfel de informații pentru că, desi suma e mică, ea se risipește zilnic dacă așa s-a lucrat, a scris Dunca pe facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...