spot_img
22.9 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăALEGERI 2020Alexandria are, în sfârșit, librărie

Alexandria are, în sfârșit, librărie

-

S-a deschis prima librărie în Alexandria, după mai mulți ani în care reședința județului Teleorman nu a beneficiat de nici un astfel de loc. În felul acesta, Teleormanul scapă de apelativul ”județul fără librării”.

- Reclama -

Inițiativa inființării unei librării, în adevăratul sens al cuvântului, în Alexandria, îi aparține Asocieției Mihai Murar, reprezentată de Vera Mitran, candidatul PNL la Primăria Alexandria.

Reprezentanții Asociației spun că librăria va fi și un loc de socializare pentru cei care iubesc lectura, dar și un spațiu ideal pentru organizarea de evenimente culturale.

Mai exact, în cadrul librăriei se vor desfășura manifestări culturale, lansări de carte, expoziții de artă, dar și tombole pentru copiii silitori. În plus, în spațiul dedicat librăriei există și un loc unde copiii își vor putea imprima lecțiile sau vor putea accesa gratuit internetul.

Librăria din Alexandria este dotată în acest moment cu aproape 5.000 de volume și este pregătită să aducă în fața publicului larg noi și noi titluri, în funcție de preferințele de lectură ale populației Alexandriei și județului Teleorman.

Executat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL, Organizația Teleorman, Cod mandatar: 21200012

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...