spot_img
32.9 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAnalizeAlexandra Lăncrănjan și SRI

Alexandra Lăncrănjan și SRI

-

Generalul SRI Dumitru Dumbravă a precizat Comisiei parlamentare de control al SRI că o cunoaşte pe procurorul DNA Alexandra Lăncrănjan şi a colaborat cu aceasta, dar nu a ajutat-o în carieră, a declarat, miercuri, preşedintele comisiei, senatorul Claudiu Manda.

„A spus că se cunosc, că au colaborat, că Lăncrăjan a colaborat bine cu SRI, că au fost şi momente în care au avut şi dispute. Au fost momente în care Lăncrăjan viza o serie de persoane din SRI şi a încercat să explice şi au fost tensiuni la momentul respectiv spunând că este în competenţa Parchetului Militar să urmărească dacă s-au săvârşit infracţiuni”, a precizat Manda, după audierea lui Dumbravă.

- Advertisement -

El a arătat că Dumbravă a fost întrebat dacă a ajutat-o pe Lăncrănjan în carieră şi a negat.

„La întrebarea dacă a ajutat-o în carieră răspunsul a fost «Nu». Iar dacă vorbeşte de relaţiile aşa cum sunt apărute în spaţiul public, domnia sa spus că răspunsul e «Nu»”, a precizat Manda.

 El a arătat că Dumbravă a fost întrebat şi dacă are cont de Facebook şi a confirmat.

Daniel Dragomir a scris, miercuri, pe blog, despre „reţeaua” de magistraţi a generalului Dumitru Dumbravă, devenit cunoscut în urma declaraţiei potrivit căreia instanţele constituie ”câmp tactic” pentru SRI şi arată legăturile cu fostul consilier al lui Kovesi sau procuroarea lui Liviu Dragnea, în dosarul Tel Drum.

„Ironic, astăzi generalul SRI Mitică Dumbravă, în loc să meargă la brutărie, merge în Parlamentul României. Dacă aş fi acolo, i-aş pune o singură întrebare: Dacă o cunoaşte pe procuroarea DNA Alexandra Carmen Lăncrănjan, ce relaţii au, dacă a susţinut-o şi a sprijinit-o în carieră, dacă a raportat ierarhic relaţiile cu aceasta şi dacă relaţiile şi implicarea sa în cariera procuroarei sunt legale?”, scrie fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, pe blogul său.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img