spot_img
26 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăActualitateALERTĂ MEDICALĂ/Managerul Victor Babeș: Începem să avem boli aduse de către migranţi...

ALERTĂ MEDICALĂ/Managerul Victor Babeș: Începem să avem boli aduse de către migranţi şi de către cei care luptă în alte teritorii. Suntem foarte in alertă

-

România începe să aibă pacienţi care au contractat aşa-numitele boli tropicale şi care nu sunt turişti care au mers în zone considerate de risc, ci sunt oameni veniţi să lucreze în România sau care au luptat în respectivele zone, afirmă managerul Spitalului ”Victor Babeş” din Bucureşti, Simin Aysel Florescu conform news.ro.

- Reclama -

”Începem să ne aliniem la restul lumii în ceea ce priveşte patologia de import. Nu mai avem doar călători, de obicei români, care vin cu boli achiziţionate în diverse zone ale lumii, cum aveam până acum. Începem să avem boli aduse de către migranţi, de către cei care lucrează la noi în ţară şi de către cei care luptă în alte teritorii în acest moment şi se întorc cu boli. Şi probabil că începem să avem şi refugiaţi care vin cu patologia specifică zonei de unde au plecat, deci toate lucrurile astea se extind. Suntem foarte în alertă”, a afirmat Simin Aysel Florescu, marţi seară, la Medika TV.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img