spot_img
32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăAnalizeAleksandar Vučić: Nu dăm Serbia pe tavă

Aleksandar Vučić: Nu dăm Serbia pe tavă

-

Președintele Serbiei și liderul Partidului Progresist Sârb Aleksandar Vučić a transmis Prištinei (n.red- nerecunoscuta Kosovo) și tuturor celorlalți la Congresul Partidului Progresist Sârb că statul Serbia nu le va fi dat pe tavă așa cum ar dori ei, precum și că Serbia aparține poporului său.

- Reclama -

El spune că zilele trecute s-au putut vedea multe lucruri nelogice despre evenimentele din Kosovo și Metohia, evidențiind că arestează și maltrează sârbii și mai spun că lucrează la deescaladare.

- Advertisement -

Președintele a menționat că a întrebat reprezentanții occidentali care din 6 acorduri convenite le vor respecta, inclusiv și al șaptelea Acord de la Lisabona și că în față i s-a spus că niciunul.

„Aceste acorduri servesc pentru ca voi să le îndepliniți, să avem cu ce să facem presiuni asupra voastră pentru a vă îndeplini obligațiile, dar noi nu vrem să le îndeplinim”, a spus Vučić ce i se transmite.

- Advertisement -

El a menționat ca exemplu că înalții reprezentanți au intrat în Bosnia și Herțegovina cu sarcina să unească armata și poliția a două entități, iar apoi unul din ei un an mai târziu în Macedonia de Nord a despărțit poliția în albaneză și macedonenă, deci principii diferite în doar un an de zile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img