spot_img
30.4 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăAnalizeALDE refuză remanierea lui Viorel Ilie

ALDE refuză remanierea lui Viorel Ilie

-

Liderii ALDE s-au întrunit, marţi, într-o şedinţă, în contextul în care premierul Mihai Tudose a anunţat, luni seara, că urmează o remaniere, printre cei vizaţi fiind şi Viorel Ilie, ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

- Reclama -

Potrivit unor surse din interiorul ALDE, liderii partidului nu vor accepta remanierea lui Viorel Ilie, vicepreşedinte ALDE şi ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, ameninţând chiar cu retragerea sprijinului parlamentar pentru Executivul condus de Mihai Tudose.

”Dacă Mihai Tudose îl dă afară pe Viorel Ilie, înseamnă că vrea să rupă coaliţia de guvernare, aşa că Gavrilescu demisionează instant şi ieşim de la guvernare. Înseamnă că îşi permit să piardă votul nostru”, au mai precizat sursele.

Şedinţa se desfăşoară în biroul lui Călin Popescu Tăriceanu de la Senat. Printre cei absenţi se numără vicepremierul Graţiela Gavrilescu şi ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...