spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăJustitieALDE dă liber remanierii lui Tudorel Toader

ALDE dă liber remanierii lui Tudorel Toader

-

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a declarat marţi, la Parlament, că formaţiunea liberal-democrată apreciază activitatea lui Tudorel Toader, şi că respectă dreptul PSD de a îl evalua pe ministru pentru că portofoliul Justiţiei revine formaţiunii social-democrate.

„Nu dorim să ducem lucrurile mai departe decât ele sunt. ALDE a avut o opţiune clară în vederea selectării dlui Toader ca ministru al Justiţiei. ALDE l-a susţinut tot timpul pe dl Toader ca ministru al Justiţiei şi a colaborat cu dânsul. În acelaşi timp, poziţia de ministru al Justiţiei în cortexul guvernamental aparţine PSD, de aceea noi avem două poziţii care sper să nu fie contradictorii. Pe de-o parte, apreciem prestaţia dlui Tudorel Toader, pe de altă parte respectăm atributul PSD de a-şi evalua miniştrii pe locurile pe care dânşii le-au avut în repartiţie”, a declarat, marţi, la Parlament, vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian, întrebat dacă partidul din care face parte îl susţine în continuare în funcţie pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Tudorel Toader, ministrul justiției, nu mai are sprijinul lui Călin Popescu Tăriceanu, transmite Digi 24.

„Nu mă retrag. Sigur că pot fi remaniat. Sunt la Ministerul Justiţiei şi mâine fac public raportul de evaluare a procurorului general”, a afirmat Tudorel Toader, într-un mesaj transmis Antena 3.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...