ALADIN GEORGESCU: “ Un Guvern care se opune vehement creșterii alocațiilor copiilor, nu are ce să caute la Palatul Victoria!”

0
75

Guvernul PNL a primit azi o nouă lovitură din partea Curții Constituționale! Cea mai recentă, nu prima, dar sper să fie ultima!

CCR a decis că legea adoptată în Parlament care anula OUG 2/2020, prin care era amânată până la 1 august dublarea alocaţiilor acordate copiilor, este constituţională.

Este o decizie pe care Ludovic Orban ar trebui să o respecte, nu să comenteze după propriile interese, așa cum ne-a obișnuit în cazul deciziilor trecute!

PSD a inițiat dublarea alocațiilor și a făcut toate demersurile pentru ca ea să se realizeze pentru milioanele de copii care reprezintă viitorul acestei țări și care au nevoie de această majorare!

Un Guvern care se opune vehement creșterii alocațiilor copiilor, nu are ce să caute la Palatul Victoria! Așa cum a anunțat președintele, Marcel Ciolacu, PSD va depune moțiune de cenzură și va dărâma Guvernul dacă nu respectă decizia Curții Constituționale și nu dublează alocațiile!

Țara trebuie să își continue cursul normal, iar PSD va opri PNL din misiunea pe care și-a făcut-o de a compromite viitorul ei!