Aladin Georgescu la un nou mandat în fruntea CJ Mehedinți: Dincolo de apartenența politică la un partid sau altul trebuie să respectăm decizia mehedințenilor și să continuăm proiectele pe care le-am început!

0
86

🔴JURĂMÂNT DE CREDINȚĂ PENTRU MEHEDINȚI. Am depus astăzi jurământul de credință pentru un nou mandat, după ce, în data de 27 septembrie 2020, mehedințenii m-au reconfirmat în funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți!, a scris pe facebook Aladin Georgescu, reales pentru un nou mandat de președinte al CJ Mehedinți.

CE DECLARĂ ALADIN GEORGESCU:

Un nou vot de încredere pentru mine înseamnă recunoașterea și aprecierea pentru munca depusă în ultimii patru ani, sigur, împreună cu consilierii județeni și colegii din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Mehedinți! Am demarat investiții de anvergură și nu mă feresc să spun că sunt cele mai importante în ultimii 30 de ani, în infrastructura rutieră și de sănătate din județul Mehedinți.

Vreau să cred că în urma jurământului depus astăzi, atât eu, cât și consilierii județeni, am încheiat și un parteneriat pentru județul Mehedinți pentru că dincolo de apartenența politică la un partid sau altul, trebuie să respectăm decizia mehedințenilor și să continuăm proiectele pe care le-am început!

În ultimii patru ani, la nivel de comunicare, am deschis instituția Consiliului Județean mehedințenilor. Am ținut cont de solicitările mehedințenilor, am intervenit cu investiții acolo unde a fost nevoie și îmi doresc să avem și la nivelul Consiliului Județean, o colaborare foarte bună!

Suntem pe drumul cel bun și prioritatea acestui mandat este dezvoltarea economică, în interesul locuitorilor județului Mehedinți!

Le mulțumesc încă o dată mehedințenilor pentru votul din 27 septembrie, celor care au votat echipa PSD Mehedinți și celor care și-au dat votul pentru celelalte partide politice care au intrat în Consiliul Județean! Reprezentăm interesele tuturor locuitorilor, iar acest lucru trebuie să ne ghideze activitatea de aici înainte!

Îi felicit pe consilierii județeni pentru noile mandate!
Îi mulțumesc Preasfințitului Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, pentru prezența la ceremonia de învestire, pentru binecuvântare și pentru că păstrează în rugăciunile Preasfinției Sale gândul bun pentru locuitorii județului Mehedinți!
Îi mulțumesc, tototadă, doamnei subprefect, Doina Dobre, pentru învestirea mea și a consilierilor județeni!

Să ne revedem cu sănătate!