spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăMehedințiAladin Georgescu: AZI ÎNCEP LUCRĂRILE PE DJ 607A, GRAV AFECTAT DE ALUNECĂRILE...

Aladin Georgescu: AZI ÎNCEP LUCRĂRILE PE DJ 607A, GRAV AFECTAT DE ALUNECĂRILE DE TEREN DIN 2016

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a anunțat că astăzi s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor pe drumul județean 607A, CENTURA SEVERIN – CERNEȚI – VALEA COPCII – DEDOVIȚA – MARMANU-HUSNICIOARA – PERI – PRUNIȘOR (DN 6), grav afectat de alunecările de teren în mai 2016. 

- Reclama -

Este o investiție care se derulează cu fonduri europene în valoare de aproximativ 5 milioane euro, prin Programul Interreg 5A România-Bulgaria, contribuția Consiliului Județean Mehedinți fiind de aproape 4,2 milioane euro. Lucrarea de reabilitare/modernizare se desfășoară pe o lungime de 28 kilometri.

Pe teritoriul comunei Șimian sunt aproape 9 kilometri, pe teritoriul administrativ al comunei Husnicioara sunt aproape 16 kilometri, iar pe teritoriul administrativ al comunei Prunișor sunt doar 3 kilometri.

“Investiția este una mult așteptată și exclusiv, asumată de mine și Consiliul Județean Mehedinți și chiar dacă nu a fost tocmai ușor de implementat din cauza problemelor care au apărut pe parcurs, mă bucur că pot să le transmit oamenilor din satele Cerneți, Valea Copcii, Dedovița, Marmanu, Husnicioara, Peri și Prunișor că iată, astăzi încep lucrările.Mulțumesc pentru încredere locuitorilor din satele beneficiare și îi asigur că nu îi voi dezamăgi nici cu privire la calitatea lucrărilor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Investiția va fi finalizată în 2 ani.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...