Al patrulea incident la TAROM în 24 de ore: Pasagerii, REVOLTAȚI/UPDATE: Al cincilea incident

0
4888

Alt patrulea incident pentru TAROM în 24 de ore şi al doilea pe destinatia Iasi. Joi o cursă spre Iaşi a ratat decolarea, cea de Satu Mare s-a întors pe Otopeni, iar vineri aeronava pentru destinaţia Timişoara a fost înlocuită şi pasagerii au plecat după 2 ore.

UPDATE, AL CINCILEA INCIDENT:  Cursa Bucureşti – Munchen a plecat cu o oră şi jumătate întârziere.

Cursa Tarom Bucureşti-Iaşi care urma să decoleze, vineri, la ora 17.20 de pe Aeroportul Otopeni a fost anulată, unul dintre pasageri reclamând că reprezentanţii companiei nu au oferit nicio explicaţie. În ultimele zile, mai multe curse operate de compania de stat au ratat decolarea din cauza unor probleme tehnice sau au fost amânate.

Senatorul Ben Oni Ardelean a cerut demisia conducerii TAROM şi a anunţat că va cere infiinţarea unei comisii de anchetă.

CITIŢI ŞI:EXCLUSIV/ Se cere demisia conducerii TAROM şi comisie de anchetă: Al treilea incident în 24 de ore/ Un senator acuză jaful de la TAROM/ Informaţii explozive despre aeronava care trebuia să zboare la Timişoara

Un ieşean care avea bilete pentru cursa respectivă a precizat, într-un comentariu pe internet, că oficialii Tarom nu au oferit nicio explicaţie privind motivele anulării zborului, mai mulţi pasageri rămânând blocaţi pe aeroport.

Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiaţiei Civile (CIAS) a început o investigaţie după ce o aeronavă Tarom, de tip ATR, care trebuia să ajungă la Iaşi, a ratat joi seara decolarea de pe Aeroportul „Henri Coandă”, a declarat, vineri, pentru News.ro Nicolae Stoica, directorul general al CIAS.