spot_img
1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăLocale 2016AIURITOR/ Blaga şi Gorghiu: Am obţinut la aceste alegeri cel mai bun...

AIURITOR/ Blaga şi Gorghiu: Am obţinut la aceste alegeri cel mai bun scor din 1990. Am reuşit să reconstruim dreapta

-

PNL a avut scoruri bune la aceste alegeri locale, chiar cel mai bun rezultat din istoria post-decembristă, au declarat, luni, co-preşedinţii Vasile Blaga şi Alina Gorghiu. Ieşirea celor doi lideri ai liberalilor vine pe fondul victoriei clare a PSD în Capitală, unde social-democraţii au câştigat controlul asupra tuturor primăriilor de sector şi a Primăriei Generale,transmite Digi 24.

- Reclama -

„Partidul Naţional Liberal a obţinut la aceste alegeri locale cel mai bun scor din 1990. Rezultatele arată cât de corectă a fost decizia fuziunii. Dacă în momentul fuziunii, după competiţia de la europarlamentare, cele două partide aveau 27% şi la prezidenţiale au obţinut 29%, iată că acum PNL are următoarele rezultate: 31% pe vot politic şi peste 1000 de primari”, a declarat Vasile Blaga.

„Am reuşit să reconstruim dreapta şi n-a fost un lucru uşor, infirmând toate pronosticurile celor care nu aveau în credere în această construcţie”, a continuat acesta, în condiţiile în care după seara de duminică mai multe voci din partid au pus problema eficienţei actualei conduceri, unii liberali aducând în discuţie inclusivm varianta unor demisii la vârful formaţiunii.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img