spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăDiasporăAir Canada, companie condusă de românul Călin Rovinescu, a reușit aterizarea de...

Air Canada, companie condusă de românul Călin Rovinescu, a reușit aterizarea de urgență la Madrid. ATERIZARE PERFECTĂ/ VIDEO CU ATERIZAREA

-

Un avion al companiei Air Canada, cu 128 de persoane la bord, a reușit aterizarea de urgență la Madrid după ce la decolare o parte a trenului de aterizare s-a rupt şi a intrat într-un motor. Aeronava a aterizat la 20.09. ora României, după aproape 5 ore în care a survolat capitala Spaniei.

- Reclama -

O aterizare perfectă, au anunțat operatorii de zbor de la Madrid.

VIDEO: ATERIZAREA DE URGENȚĂ

Enaire şi aeroportul Barajas au pus la dispoziţie o pistă pentru ca avionul să poată ateriza.

Este vorba de un Boeing 767-300. Avionul a decolat din Madrid la 14.30, ora locală cu destinația Toronto.

Cotidianul El Pais aminteşte că incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce spaţiul aerian în zona aeroportului Adolfo Suarez-Madrid Barajas a fost închis, iar operaţiunile de pe aeroportul madrilen au suferit întârzieri după ce au fost detectate drone neautorizate în imediata apropiere.

Un avion de vânătoare F-18 al Armatei Aerului a decolat de la baza aeriană din Torrejón pentru a evalua daunele suferite de aparatul Boeing şi pentru a-i acorda sprijin logistic, în cazul în care va fi nevoie, au informat surse din Ministerul Apărării spaniol.

Air Canada este condusa de Călin Rovinescu, cetățean canadian de origine română.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...