spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinAgenturile Maiei CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

Agenturile Maiei CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

Maia Sandu a prezentat moldovenilor un scenariu demn de un film de la Holywood cu luări de ostatici și atacuri sângeroase. Un „film” din care însă lipsește aspectul cel mai important: dovezile. Din „teroriștii” ruși, belarusi, sârbi, muntenegreni nu avem nici măcar o fotografie darmite vreunul prezentat în carne și oase. Singurele nume rostite de doamna Sandu sunt Șhor și Plahotniuc, care sunt demult fugiți în străinătate, dar care au 2 partide care se agită prin stradă.

„Scenariul” moldovenesc pare însă mult mai prost pus în scenă decât „agenturile” lui Ceaușescu, dar pe fond problema e cam aceeași: situația economică și socială. Doamna Sandu poate căuta spioni până poimâine, dar realitatea este că inflația a trecut de 40%, țara e cufundată in corupție și sărăcie, iar Hoții nu sunt numai Șhor și Plahotniuc, ci și oamenii partidului Maiei, iar un sfert din guvernul abia căzut erau oamenii Gazprom în frunte cu vicepremierul Andrei Spânu.

Păcatul originar al politicienilor moldoveni, indiferent că isi zic „pro europeni”, „unioniști”, „pro ruși”, este că toți joacă la multe capete. Zâmbesc când vin la București și încasează parale, zâmbesc când merg la Moscova pe ruble, iau și euro de la Bruxelles și dolari din DC, și mai folosesc și peșcheșul turcesc și yuanii chinezești. „Echidistanți” ca toți românii…

Pe acest fond partidul Maiei Sandu este în picaj, iar în viitorul Parlament vor mai intra Comuniștii lui Dodon și fugarul Șhor care au aproape 50% și vor forma viitorul guvern. Maia însăși are un mic avans în fața lui Dodon. Așa că dacă nu poate da poporului pâine, ii dă circ cu lovituri de stat… Amin!

PS: Imaginea cu Klaus Schwab spune mai mult de o mie de cuvinte!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img