Afacerile cu contractele de dezinsecție, deratizare, dezinfecție și angajările de la Hidroelectrica ale Ministrului Dandana

0

Ne-a ,,luminat” #Virgil #Popescu!Domnul #ministru#proaspăt#demis, #Virgil#Popescu, ca un adevărat cavaler, sare în apărarea doamnei #senator#Firu, victimă a exceselor mele bahice și a lipsei de eleganță față de o colegă senator. Foarte frumos! Așa, da! Iată, un adevărat lider de partid care-i susține pe subalterni! Cred că toți PNL-ști sunt încrezători și sunt încântați că se pot baza pe sprijinul nemijlocit al șefului lor atunci când dau de greu! Ferice de ei!Am fost onorat să văd că proaspăt demisul ministru a lăsat deoparte problemele din economie și energie și a găsit timp să mă lumineze pe mine, biet ignorant, probabil amețit de băutură, cu privire la marile realizări ale mandatului său de 2 ani de ministru și perspectivele minunate pe care le avem!Vai de capul meu, acum m-am ,,luminat” !Totul va bine!Rămân dator, Virgile!Cred că până la primăvară ne vom convinge cu toții, cât de “bine” va fi!N-am înțeles, totuși, amețit fiind, probabil, la ce “aluzii lipsite de eleganță la adresa unei colege doamne senator” se referă domnul Virgil Popescu! Îl rog respectuos să fie mai explicit, să dea mai multe detalii!În ceea ce o privește pe doamna senator Stela Firu, vă asigur că nu mi-aș permite să fac vreo aluzie nepotrivită sau jignitoare! Doamne ferește! Dacă s-a înțeles așa, îmi cer scuze! De altfel, la fiecare nominalizare din comentariul meu am gratulat-o cu apelativul “doamnă”. Pentru că eu o respect și o simpatizez pe doamna Stela Firu, medicul, femeia, mama, așa cum am cunoscut-o eu demult! Dar nu pot aplauda omul politic cinic și mercantil în care s-a transformat, care pare că nu înțelege mai nimic din politică și administrație!Păcat pentru ea și pentru cei ce o susțin!, scrie senatorul PSD de Mehedinți Liviu Mazilu pe Facebook.

Dacă aș fi vrut să fac vreo aluzie, probabil ar fi fost despre contractele de dezinsecție, deratizare, dezinfecție, etc. pe care le au școlile și instituțiilor publice cu directori puși sau menținuți de PNL. Dar n-a fost cazul, nu-i așa?!Mai înțeleg de la domnul Virgil Popescu că e bine că nu sunt bani pentru DGASPC, că oricum acolo s-au făcut angajări suspecte și ne amenință cu dezvăluiri. Așa să facă!Dar îl rog respectuos să ne spună și criteriile în baza cărora a numit în Consiliile de Administrație din energie “specialiști” care nu au nicio legătură cu sistemul energetic. Poate așa se explică și explozia prețurilor, că asta ne arde la buzunare acum. Pe toți!Ar fi interesant să ne spună și despre valul de angajări de la Hidroelectrica, toți “specialiști”, pe salarii de cel puțin 3 ori mai mari decât cele ale angajaților de la DGASPC!, mai spune Mazilu.