AFACEREA MUIEPSD. Suedezul a premeditat vânzarea mașinii

0
125

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB, PRELUARE INPOLITICS

Legendarul, de acum, Audi înmatriculat de un român în Suedia cu numărul ”M…E PSD”, despre care vorbește toată România de zile bune, dă semne că va împărtăși soarta maurului lui Schiller: poate să ”moară” după ce și-a făcut stăpînul celebru.

Mașina în cauză apare, astfel, de cîteva zile, în anunțuri de vînzare postate pe mai multe siteuri de profil de la noi, cu fotografii și descriere completă, la un preț de cca.26 de mii de euro.
Răzvan Ștefănescu a cumpărat autoturismul ,fabricat în 2015, la mîna a doua (chiar a patra), pe data de 23 aprilie anul acesta, iar prețul, raportat la cele similare din Suedia, pare umflat binișor, dar, pînă la urmă, piața e liberă și fiecare cere cît vrea.

Ciudățenia apare din altă direcție, însă.
Despre Răzvan Ștefănescu și a sa mașină cu bucluc se știe că au intrat în țară pe 17 iulie.

Pe siteul de vînzări autovit.ro, anunțul vînzării apare pe 30 iulie, iar pe siteul ebursaauto.ro, apare ca actualizat azi, pe 2 august.

În schimb, pe olx.ro, după cum se vede mai sus, un anunț al vînzării e postat încă de pe 5 iulie, la orele 13,47, cu aproape două săptămîni, deci, înainte ca Ștefănescu să ajungă în țară. În prezent, pe site apare că anunțul nu mai este activ, dar mașina continuă să figureze la vînzare, cum am arătat mai sus. De fapt, ea apare la vînzare, din 30 iulie, chiar pe olx.ro, doar că în alt loc. În toate aceste anunțuri nu e loc de confuzii, dat fiind că apare seria de șasiu a autoturismului, la fel ca și pe siteul suedez dedicat autoturismelor transportstyrelsen.se

Asta ar putea trimite cu gîndul, în principiu, la faptul că Răzvan Ștefănescu, al patrulea proprietar al autoturismului, conform datelor de aici, intenționa din capul locului să facă spre România un drum fără întoarcere cu mașina Audi, de care se desparte după doar cîteva luni, astfel că a plasat anunțuri încă înaintea sosirii aici, pentru maxim de eficiență.