spot_img
15.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăAnalizeAfacerea fotbalului lui Viktor Orban la Târgu Mureș

Afacerea fotbalului lui Viktor Orban la Târgu Mureș

-

Guvernul Ungar înființează la Târgu Mureș o echipă de fotbal. Aceasta ar urma să se antreneze și să joace pe terenurile de sport ale municipiului gata amenajate de ani de zile. Ce ușor e să ai totul pus la punct! Sper totuși ca noua administrație să susțină și să încurajeze toate categoriile de sportivi, iar terenurile să fie folosite de toți, nu să fie cedate unora care vor doar să cucerească cât mai mult din Târgu Mureș, din orașul nostru, al tuturor! În calitate de consilier local, voi lupta pentru ca fiecare sportiv din Târgu Mureș, indiferent de categoria lui, să aibă șanse egale în a-și practica sportul care îi place, a scris pe facebook Claudiu Maior, consilier al fostului primar din Târgu Mureș, cel care s-a clasat pe locul 2 la alegerile locale de anul trecut.

- Reclama -

După ce a investit masiv în fotbal în județele unde procentul populației de etnie maghiară e cel mai mare în România, Harghita (85%) și Covasna (74%), Guvernul Viktor Orban se pregătește să facă același lucru și la Târgu Mureș, unde trăiește cea mai mare comunitate a populației cu origini maghiare, peste 70.000 de persoane, a scris Gazeta Sporturilor.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...