spot_img
-0.1 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăAnalizeAfacerea Dubai/ Șeful PSD Timiș despre șeful PNL: Se face de râs

Afacerea Dubai/ Șeful PSD Timiș despre șeful PNL: Se face de râs

-

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a reacţionat dur la afirmaţiile făcute de omologul său liberal Alin Nica, potrivit cărora social-democraţii ar fi “finanţat puternic” o campanie împotriva sa, referindu-se în mod special la “afacerea Dubai”. Simonis afirmă că Nica se face tot mai mult de râs şi se acoperă de ridicol cu astfel de afirmaţii, care pot avea urmări nefaste şi la nivelul judeţului Timiş, transmite DeBanat.

PSD Timiș a evitat să comenteze dezvăluirile făcute recent în privința “afacerii Dubai”, în care a fost implicat președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, se arată într-un comunicat de presă al social-democraţilor.  Afirmaţiile lui Alin Nica, potrivit cărora ar exista o campanie finanţată de PSD împotriva sa, i-a făcut însă pe social-democraţi să riposteze.

“Până acum am considerat că nu e treaba noastră să avem poziții publice pe teme care pot avea implicații penale. În plus, am considerat că e bine pentru Timiș ca acest subiect să treacă. Să depășim cu toții ridicolul național în care ne-a băgat Alin Nica și “borseta lui”. Însă, se pare, că domnul Nica nu cunoaște sentimentul de ridicol. Continuă să se facă de râs, acuzând în stânga și în dreapta pe toată lumea, mai puțin pe domnia sa, omițând să spună că toată presa locală și națională a relatat escapada de la Dubai. Atunci când acuză, domnul Nica uită că nu adversarii politici l-au trimis în Dubai să tranzacționeze terenuri care nu sunt ale lui, nu adversarii politici l-au pus în legătură cu interlopi și cu lăutari, nu adversarii politici l-au pus la masă cu aceștia și nu adversarii săi au făcut fotografiile publicate în presă. Mai multă decență nu ar strica și poate capul plecat de rușine ar ajuta. În schimb, vedem tupeu fără margini și reflexe paranoice”, a declarat președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img