AFACEREA CORONAVIRUSULUI/ Ciutacu: Combinația Hideg & Burci, cu puternice ramificații și mișcări bruște de trupe în mediile liberale înalte și parte a unui război evident între serviciile secrete, e doar vârful aisbergului

0
153

Povestea tunurilor cu măști, combinezoane și alte echipamente medicale, importate de-a valma, cu prețuri aiuritoare, fără nici măcar vreo aparență de respectare a normelor comerciale de bun-simț, e pe cale să bubuie. Cazul firmei de cafea și spirtoase din Uzunu (a bucătăresei de la Călugăreni Giurgiu), e urât de tot, nu atât prin amploarea lui financiară, cât mai ales prin încrengătura și adevăratele afaceri derulate de păpușarii transpartinici din spate, scrie jurnalistul Victor Ciutacu pe blogul său.

Plecarea precipitată, cu avionul Armatei, a cuplului Burci-Hideg la Abu Dhabi, cu aprobare specială și acoperire investițională de criză, nu acoperă nimic, ba dimpotrivă. Iar implicarea salvatorului nației Raed Arafat, la pachet cu intervențiile telefonice la nivel înalt pe axa palatelor Cotroceni-Victoria, e fățișă, evidentă și nu atât de nevinovată sau mânată de interesul național pe cât ni se vinde nouă povestea. Banii din aceste afaceri, iar Unifarm e doar un alt exemplu, sunt atât de mulți, încât explică toate abuzurile instituționale și restricțiile băgate pe gât cu forța fraierilor care, prin impozitele achitate, plătesc bunăstarea beneficiarilor. Iar combinația Hideg & Burci, cu puternice ramificații și mișcări bruște de trupe în mediile liberale înalte și parte a unui război evident între serviciile secrete, e doar vârful aisbergului, mai susține Ciutacu.