spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăhighlightAeronavele multirol F-16, vedete la parada militară de 1 decembrie

Aeronavele multirol F-16, vedete la parada militară de 1 decembrie

-

Aeronavele multirol F-16 vor fi principala noutate cu care Armata Română va veni la parada militară de 1 Decembrie, ce urmează a avea loc anul acesta la Arcul de Triumf după o pauză de doi ani, timp în care a fost organizată în Piața Constituției.

- Reclama -

Potrivit Ministerului Apărării Naționale, dincolo de cele șase avioane F-16 Fighting Falcon, la defilare mai poate fi admirată noua ținută de luptă a Armatei Române care va intra în dotare în anul 2017.

De asemenea, vor fi putea fi văzute în premieră la parada de 1 Decembrie vehiculele de evacuare medicală ale Forțelor terestre, construite pe platforma MLI-84.

Defilarea de anul acesta va fi oferi ocazia Forțelor pentru Operații Speciale (FOS) de a-și prezenta noile motociclete Enduro MT 230 intrate de curând în dotare. Aceste motociclete sunt folosite pentru misiuni specifice ce presupun un mare grad de mobilitate.

Tot în 2016 au intrat în dotarea FOS și vehiculele Rangers Polaris 6×6, folosite pentru acțiuni de căutare, salvare, evacuare și cercetare în teren accidentat. Și ele vor putea admirate de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img